Positionering

Een groot deel van de productintroducties mislukken omdat er niet goed is nagedacht over de positionering. Product-positionering is belangrijk omdat je hierin bepaald wat de meest effectieve strategie is om je product op de markt te zetten. Een goede voorbereiding is een must.
Lees Verder

Packaging design

Om succesvol te zijn in een retail omgeving, moet het packaging design de consument triggeren. Daarnaast behoort deze herkenbaar te zijn, duidelijk de verkoopargumenten communiceren en goed schaalbaar zijn over de producten & categorieën.
Lees Verder

Merkstrategie

Het succes van een merkontwikkelingsstrategie blijkt niet altijd eenvoudig te meten. Ze omvatten vaak immateriële, niet gemakkelijk te kwantificeren elementen en het is belangrijk om vanaf het begin te bepalen hoe succes gemeten gaat worden.
Lees Verder

Designbureau

Snow Donuts packaging is een designbureau en werkt volgens het 5-1-hand principe. Dit wil zeggen dat het packaging design op 5 meter afstand een blok moeten vormen waardoor deze de consument op afstand triggeren.
Lees Verder

Communicatie

Als communicatie bureau kennen we maar al te goed de succesfactoren binnen de retail omgeving; zo moet de communicatie van het packaging design de consument opvallen, herkenbaar zijn, duidelijk de verkoopargumenten communiceren en goed schaalbaar zijn over de producten & categorieën.
Lees Verder

Branding

Een sterk merk vereenvoudigt besluitvorming & creëert vertrouwen. Een merk is het krachtigste middel om klanten aan uw dienst of product te binden. Uw klant koopt de merkbelofte en brand design draagt een groot gedeelte van die belofte.
Lees Verder

Duurzaam Ontwerp

Een duurzame verpakking is één van de oplossingen naar een duurzamer bedrijfsmodel. Voor de meeste merken is sustainable packaging oorspronkelijk bedoeld als defensieve strategie om kosten, aansprakelijkheid en negatieve beeldvorming te voorkomen.
Lees Verder

Digitale koppelingen

Het kan bijna niemand meer ontgaan dat het gebruik van de digitale koppelingen aan een sterke opmars bezig is. Steeds meer producten worden voorzien van QR-Codes, NFC, iBeacons of Layar koppelingen, vanuit de gedachte dat men daarmee extra informatie kan toevoegen op plekken en tijdstippen waar dat wenselijk is.
Lees Verder

Inviting brand design

Snow Donuts heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van inviting brand design en is gespecialiseerd in merkontwerpen en -positionering. Wij denken strategisch met u mee om het brand design van uw merk naar een hoger niveau te tillen. Daarbij gebruiken we de mix van disciplines: marketing, design, materialen, productie en logistiek.
Lees Verder

Salesboosting packaging

Structureel verpakkingsontwerp biedt naast grafisch verpakkingsontwerp dé marketing tool voor een merk om zich krachtig te onderscheiden. Ook helpt het de positie te verbeteren doormiddel van salesboosting packaging.
Lees Verder

Superior strategy

Snow Donuts heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van superior strategy, strategisch merkenbeleid & verpakkingsontwerp. Door onze meer dan 100 jaar ervaring ( allen bij elkaar ) én onze methodische manier van werken zijn we in staat gefundeerde keuzes te maken waarin alle disciplines zoals marketing, materialen, productie & logistiek ( gelijkwaardig ) worden betrokken.
Lees Verder