Jouw merk is uniek!

Wij weten dat ons verhaal niet jouw verhaal is, en andersom jouw verhaal niet het onze is. Sterker nog, ieder merk heeft zijn eigen kenmerkende omstandigheden die aan de kern liggen van het te vertellen verhaal en het te verkopen product. Ook het jouwe.

Of het nu de productcategorie is, de omgeving in de winkel of online, het publiek waar jij je op richt of de sterke bedrijfscultuur die je hebt: wij denken dat het door deze elementen essentieel is om ieder merk op zijn eigen unieke manier te benaderen. We zoeken altijd naar dat ene ding wat jouw merk uniek maakt.

Dat noemen we Native Design.

Je merk, product en propositie zullen uniek, relevant, toegankelijk en beschikbaar moeten zijn, om succes te behalen. En die beschikbaarheid dan zowel mentaal (marketing) als fysiek (online en in store). Wij voegen daar aan toe dat het ook vooral écht moet zijn, native.
Hoe rationeel we onszelf als consument ook graag zien, Daniel Kahneman, Byron Sharp en de neurowetenschap leert ons dat we vooral intuïtief reageren (systeem 1), en dan misschien een klein beetje na gaan denken (systeem 2). Waarbij dat rationele deel vooral zijn best doet antwoorden te vinden die bij onze intuïtie, onze waarden en identiteit passen.
Dat onderbewuste spreken we vooral aan met dat Native Design. De juiste kleur, passende vorm en beweging, overtuigen vele malen beter dan dit stukje tekst. Zo werkt dat ook voor jouw brand.
Samen op zoek welke vormgeving echt passend is bij jouw merkvraag?

Neem gewoon contact op!
 

Let's go!

Strategie, intuïtie en ervaring

Wij combineren bewezen merkstrategieën met een gezonde dosis intuïtie en jaren van ervaring met het ontwerp van merken en verpakkingen.

Een oog voor intrinsieke merkelementen

Onze native aanpak laat ons belangrijke, verborgen elementen ontdekken die intrinsiek verbonden zijn aan jouw merk.

Een sterker merk bouwen

Wij zien deze elementen als een kans om een nog sterker merk te maken. Of het nu strategie, branding, of verpakkingskwesties betreft, wij koppelen deze kansen aan intuïtief, verbindend ontwerp.

Verbindend ontwerp

Om jouw merk aan het ‘rollen’ te krijgen is het volgens ons essentieel om een emotionele band met jouw publiek te creëren.

Wij doen dat met kenmerkende communicatie en ontwerp dat diepgewortelde, fundamentele menselijke waarden aanspreekt—of dat nu via een innemende merknaam, een gedurfde merkstrategie of opvallend duurzaam verpakkingsontwerp gaat. Op deze manier geven wij vorm aan de perfecte omstandigheden voor jouw merk.

Neem direct contact op

Wat wij bieden

Wij zijn sterk in brand & packaging design en dragen bij aan de (her)ontwikkeling van de merkpositionering en ‘brand awareness’ van de meest uiteenlopende merken. Naast het merkontwerp en de ontwikkeling van structurele en grafische verpakkingen creëren we ook merknamen en productnamen die aansluiten bij de merkidentiteit van onze opdrachtgevers. Het gehele proces van merknaam, merkuitstraling,  identiteit, verpakking tot campagne en promotie kunnen we van A to Z verzorgen.
Neem direct contact op!