Digitale koppelingen

Het kan bijna niemand meer ontgaan dat het gebruik van de digitale koppelingen aan een sterke opmars bezig is. Steeds meer producten worden voorzien van QR-Codes, NFC, iBeacons of Layar koppelingen, vanuit de gedachte dat men daarmee extra informatie kan toevoegen op plekken en tijdstippen waar dat wenselijk is. Naar alle waarschijnlijkheid explodeert het gebruik van digitale koppelingen in de aankomende drie jaar.

Om in deze aankomende wens te kunnen voorzien heeft DutchGiraffe | Digital Creatives

SMARTLYNX; PLATFORM FOR LOCATION BASED MARKETING CAMPAIGNS & CUSTOMER EXPERIENCES.

ontwikkeld. Smartlynx is een uiterst vernuftig online platform, dat alle communicatie rondom uw digitale koppelingen in de juiste banen leidt.

Offline winkels verliezen snel marktaandeel aan online winkels. Welke invloed dit heeft op brand en packaging design is nog niet helemaal uitgekristalliseerd. Vooralsnog lijkt de verpakking in beide omgevingen dezelfde functie te vervullen, opvallen, verleiden, informeren & verkopen. Dit gebeurt online op een andere moment in het aankoopproces, maar de voor beiden geldt dat we aansluiting bij de emotie van de shopper nodig hebben.

De focus voor structureel packaging design zal verschuiven naar efficiëntie bij orderpicken, verzenden, transport, levering en uitpakken en eventueel retourneren. Het belang van de moment of truth verschuift naar moment of proof. Veel winkels ontwikkelen een hybride formule waarin online en offline naadloos in elkaar overlopen. Packaging design zal hier dus ook naadloos op aan moeten sluiten.

De emotie van de shopper wijzigt niet als het gaat om online vs offline.

Tesco: Homeplus Subway Virtual Store

Expertise: Avalex, Piedi Nudi, Privé: Marwi, Carbonell Tapenade, ICONS colours of tasteDiscover Fresh

Neem direct contact op!
 
Download onze Native Brand Design whitepaper

Download whitepaper

Native Brand Design

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.