Serving Good Stuff

COLDSTARS

Het vernieuwde ontwerp van de verpakking is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het doel was om een verpakking te creëren die zowel duurzaam als praktisch is, terwijl het ook de kwaliteit van de inhoud behoudt. We hebben gekozen voor duurzame materialen die de producten beschermen tijdens transport en opslag, en tegelijkertijd bijdragen aan een milieuvriendelijke uitstraling.

Door de samenwerking tussen Argentrade en Snow Donuts kunnen we trots zijn op een product dat niet alleen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook visueel aantrekkelijk is voor consumenten over de hele wereld.

Coldstars, het merk dat behoort tot Argentrade, is een wereldwijde leverancier van o.a. bevroren vlees- en kipproducten. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteitsproducten die over de hele wereld verkocht worden. – “Serving good stuff.”

Services

Art Direction - Brand Communication - Brand Design - Graphic Design - Huisstijl - Packaging Design - Positioning - Strategy

Tags

Branding - Branding - Design - Fish - Frozen Food - Frozen Food - meat - poultry - Verpakking

Creating a new vibrant box for Coldstars In these boxes they sell all the meat products like fish, poultry and meat

Argentrade had altijd al een opvallende magenta doos die echt opviel vergeleken met andere concurrenten in Azië. Deze doos was een belangrijke factor in het onderscheiden van Coldstars in een drukke markt. Nu heeft Snow Donuts besloten om extra kleurrijk design toe te voegen en een nieuwe, levendige doos te creëren voor Coldstars. We hebben besloten een opvallend box design te maken dat een unieke verschijning in de markt is en vooral een uitstekende merkidentiteit biedt.