Brand en packaging design is een investering

Wat kost grafisch ontwerp?

Jullie zijn vast heel duur is de vraag die wij veel krijgen. Brand en packaging design is vaak een investering, maar dat weegt niet op tegen de de kosten van bijvoorbeeld aanschaf van machines en verpakkingsmateriaal. Na alle investeringen gaat het uiteindelijk om het moment van aankoop en laat nu net het brand en packaging design hier van cruciaal belang zijn. Juist dat korte contactmoment met de consument vergt een heldere en duidelijke grafische boodschap, een krachtig design, herkenbaar en dient aan te sluiten op de propositie. We noemen dit native design, de verpakking zit als een 2de huid om het product en vertelt exact de waarde van het product. 

De projectkosten voor brand en packaging design hangen sterk af van de wensen van de klant. Een grafisch design traject van ontwerp tot en met final artwork kan al vanaf 17.500 euro. Het maken van een goede design begroting is eenvoudig. Zowel in grote als kleine projecten kunnen wij door lange ervaring als design bureau de projectkosten voor design goed inschatten.

De kunst van het maken van een goede begroting is om geen te krappe, maar ook geen te ruime begrotingen te maken. Het doel moet zijn om zo exact mogelijk overeen te komen met de uiteindelijke uitgaven. De design begroting maken wij vooraf, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

Contact Us

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.