Neem direct contact op
Fruits and Veggies Chips

GoPure

Rebranding Organic Chips

De succesvolle rebranding die we voor GoPure chips hebben gedaan is de start geweest van een continu groeiend assortiment. Nieuwe producten waaronder Canyon, Tortilla, en Vegetable chips zijn sindsdien geïntroduceerd.

Samen met Yellow Chips hebben we ervoor gezorgd dat er op het schap een eenduidige en samenhangend merk aan biologische chips kon ontstaan. De laatste toevoeging aan het assortiment is de enigszins ongebruikelijke, maar uiterst smakelijke combinatie van groenten en fruit.

We hebben de ‘Fruits & Veggies’ lijn zo ontworpen dat deze perfect tussen de identiteit van de overige producten past, maar toch genoeg opvalt en herkenbaar is als een nieuw segment binnen het huidige assortiment. Door de focus te leggen op het aanwezige fruit hebben we een volle boomgaard, in plaats van een akker, als onderscheidend merkelement gebruikt.

Daarnaast is de verpakking verrijkt met scènes waarin de biologische ingrediënten centraal staan. Elke verpakking is voorzien van een vrolijk personage dat op een speelse en ongecompliceerde manier in relatie staat tot het product. Go pure and discover the goodness of the land.

Services

Brand Design - Grafisch ontwerp - Line Extension - Packaging Design - Photography - Photography - Strategy

Tags

Bag - Crisps - Food - Fruit - GoPure - Organic - Organic - Potato - Vegetables - Yellow Chips

Straight from the land and direct in the supermarket!

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.