Little cow & cookies

Magisch roomijs met een minimale hoof print!

De Jersey koetjes grazen op de uitgestrekte weiden van de Organic Jersey Farm, waar ze genieten van lekker mals gras en wilde kruiden. Van de romige melk van deze koetjes wordt heerlijk ijs gemaakt. Alles lokaal: het biologische ijs, de biologische koekjes en natuurlijk ook de prachtige verpakking. De door SNOW DONUTS ontwikkelde ijsbeker is écht uniek, gemaakt van FSC-houtpulp uit circulair bosbeheer, 100% plastic-vrij en biologisch afbreekbaar!

Daarnaast ontwikkelde SNOW DONUTS het brand en packaging design. Een kleurrijke lijn, een speels handgeschreven logo dat linkt naar het ambacht van de ijsmeester. De smaakvolle fotografie met balancerende ingrediënten spatten van de verpakking af en laten zien waar het echt om draait; het meest onweerstaanbare biologische ijs! Kijk op www.littlecow.world

Met grote dank aan: Chantal Meertens, Marielle Bordewijk- v.d. Krol Bordewijk, Cor Lustig, Jaap Pleit Zappey, Christian Fielden Sander de Ponti en team SNOW DONUTS. We zijn met een kleine club begonnen en nu de grote uitrol, op naar een fantastische introductie!!