Neem direct contact op
Being a good neighbour is what it's all about

Avalex

Making more from waste

Avalex is de gezamenlijke afvalinzamelaar van de gemeentes Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp, Delft en Midden-Delfland. Na de ambitie uitgesproken te hebben in 2020 75% afvalscheiding te realiseren met een maximum van 100 kg restafval per persoon, bleek een grondige review van de visuele identiteit noodzakelijk. De oude, bijna “technocratisch” aandoende huisstijl maakte het de organisatie lastig nader tot de inwoners van de verschillende (!) gemeentes te komen.

SNOW DONUTS werd gevraagd om de rebranding te doen vanwege onze diepgaande ervaring met consumentenmerken, en vanwege de katalyserende invloed van ons creatieve werk op het veranderen van gedrag. Voor Avalex hebben wij een identiteit en meer gemaakt, waardoor het mogelijk werd om naast de bewoners, of ‘buren’, zoals wij ze graag noemen, te staan.

Verandering is een voortdurend proces, dus kijk vooral uit naar onze Avalex campagnes, evenementen, publicaties, en andere spannende dingen waar we nu nog niet meer over mogen vertellen …

“Als samenwerkingsorganisatie en kenniscentrum op het gebied van afval en grondstoffen willen wij inwoners zo goed mogelijk faciliteren in de uitvoering van de afvalinzameling op een zo milieubewust- en maatschappelijk mogelijke manier.

Avalex heeft een ontwikkeling doorgemaakt. Samen met de zes gemeenten hebben we scherpe doelstellingen gesteld; duurzaam en gericht op een betere wereld voor ons en onze kinderen. Onze nieuwe uitstraling en ons nieuwe logo symboliseren de circulaire economie en passen bij deze ontwikkeling.”

  • Jack Kuin, directeur van Avalex, over de nieuwe uitstraling

Services

Brand Design - Campaign - Photography - Photography

Tags

Avalex - Circular - Corporate - Raw materials - Recycling - Waste reduction

`` Help us break loose from the technocratic company we have become! ``

A true Snow Donuts brand

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.