Global supply and demand on a daily basis.

CRYSTAL COLD

Een lekkere snack kan altijd met Crystal Cold, het product van Argentrade dat over de hele wereld wordt verkocht.

Snow Donuts kreeg de opdracht om de naam, branding en het verpakkingsontwerp voor Argentrade’s diepvries friet te vernieuwen – met een frisse en aantrekkelijke look voor een internationale markt. – Global supply and demand on a daily basis. 

Services

Art Direction - Brand Design - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Positioning - Strategy - Structural Packaging Design

Team members

Antonio Zugasti - Jennifer Wiseman - Helmich van Herpt - Martijn Pabon

Tags

Branding - Design - Food Packaging - Fries - Frozen Food - ontwerp - Packaging

We created a new packaging for their products: From straight cut to crinkle cut we made separate designs for the french fries bags.

Al meer dan tien jaar is Argentrade een trouwe klant van Snow Donuts. Deze langdurige samenwerking getuigt van een gedeelde visie op kwaliteit en innovatie.

Een van de meest opvallende producten van Argentrade zijn hun frieten, bekend onder de naam Crystal Cold.

Voor Crystal Cold heeft Snow Donuts de nieuwe verpakkingen ontworpen. Van Straight cut tot crinkle cut fries, we hebben afzonderlijke ontwerpen gemaakt voor de verschillende soorten frietzakken. Elk ontwerp is zorgvuldig ontwikkeld om de versheid en kwaliteit van de frieten te benadrukken.

Wij hebben met veel plezier en toewijding ontwerpen mogen maken voor deze producten, waarbij we ons steeds richten op het versterken van de merkidentiteit, het design en op het aantrekkelijker maken van de de branding van de producten.

Ons doel was om verpakkingen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook de branding en packaging van Crystal Cold versterken. Door gebruik te maken van levendige kleuren en duidelijke afbeeldingen hebben we verpakkingen ontworpen die consumenten aanspreken en hen vertrouwen geven in de kwaliteit van het product.