Schone oceanen en schoon drinkwater voor iedereen

DOPPER

Join the wave against single use plastic

Dopper zet zich in voor schone oceanen en schoon drinkwater voor iedereen. Er komt elk jaar 8 miljoen ton aan plastics in onze oceanen terecht. Dat vergaat niet, maar breekt af in steeds kleine stukjes, tot er microplastics overblijven. Daarom is Dopper gekomen met de herbruikbare waterfles. Zo zijn er geen single use waterflesjes meer nodig.

Leuk natuurlijk, die ambitie, maar ons gedrag speelt hier een hele grote rol in. Daarom heeft SNOW DONUTS met het nieuwe Dopper design de focus opnieuw naar de kern gebracht: schoon water. Water golft. Net zoals Dopper gaat voor een golf van impact. Een golf waar jij onderdeel van kunt zijn. Join the Wave! Is dan ook de centrale boodschap die we toegepast hebben.

Waar het de oude lijn verpakkingen ontbrak aan hiƫrarchie en duidelijke segmentatie, is nu een mooie gefaseerd design gemaakt. In plaats van een puur tekstuele verpakking, zegt een niet mis te verstane illustratie nu waar je aan meehelpt: het uitbannen van single use plastics. Door de heldere kleursegmentatie zie je direct of je een glazen Dopper, of misschien wel een isolerende koopt.

Services

Art Direction - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Positioning - Strategy - Structural Packaging Design

Team members

Antonio Zugasti - Jennifer Wiseman - Helmich van Herpt - Martijn Pabon

Tags

Branding - Design - Dopper - drinkwater - hergebruik - oceaan - ontwerp - Packaging - singleuseplastic - Sustainability - tapwater - waterfles

Water golft. Net zoals Dopper gaat voor een golf van impact. Een golf waar jij onderdeel van kunt zijn.

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.