Neem direct contact op
A colourful bouquet of emotions

Flora Holland

Re-designing flower boxes worldwide

Flora Holland is een open markt waar verkopers en kopers van de sierteeltsector elkaar ontmoeten. Hier kunnen zij bovendien de beste kennis over de wereldwijde sierteeltsector opdoen. Flora Holland verkoopt jaarlijks meer dan 17 miljoen eenmalige bloemdozen aan haar kwekers. De reden voor het bestaan van Flora Holland is het verbinden van de verschillende facetten van de sierteeltsector.

Het eindproduct bestaat uit een tijdloze, innovatieve en leuke verpakkingslijn voor eenmalige bloemdozen. De verpakkingslijn bestaat uit 8 ontwerpvariaties voor 8 verschillende producten, en een selectie aan verschillende maten voor ieder product.

De ontwerpen zijn verbonden door native design, en geven handen en bloemen samen weer. Het gaat niet alleen om de bloemen, het gaat om wat we met de bloemen willen zeggen. We gebruiken vaak onze handen wanneer we emotionele informatie over willen brengen waar woorden niet genoeg zijn. Om dit te symboliseren hebben we zowel de bloemen als de handen gebruikt in het werk.

Services

Line Extension - Packaging Design - Photography - Photography

Tags

Box - Flora Holland - Flowers - Non-Food

It’s not just the flowers, it’s what we want to say with them

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.