Get in touch
Brand & Packaging design for soil wizards

GRO MUSHROOMS

Samenwerken aan een betere wereld

De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame intiatieven zoals de oesterzwammen van GRO die geteeld worden met koffiedik. GRO, slechts 3 letters maar een uniek brand prijkt groot en trots op een achtergrond van aarde, mos en ochtendzon. GRO staat voor transitie, voor groei naar circulair, plant based genieten. In de beeldtaal van staan de gerechten onverwacht dicht bij de aarde. Zo dichtbij, dat de producten letterlijk op de bosgrond liggen. Juist dit onverwachte contrast geeft aan waar GRO om draait: we kunnen logischer omgaan met voedsel.

SNOW DONUTS zet dit neer als een modern, minimalistisch en natuurlijk merk. Met GRO gaat SNOW DONUTS terug naar de basis en verrijken we ons enkel met al het moois dat de aarde ons te bieden heeft. Dankzij de onderscheidende branding uitstekend geschikt om iets bijzonders en unieks toe te voegen in de markt.

Services

Art direction - Brand Communication - Brand Design - Brand Style Guide - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Photography - Positioning - Strategy

Team members

Martijn Pabon - Helmich van Herpt - Antonio Zugasti - Jennifer Wiseman

Tags

Branding - Circular - Corporate - duurzaam - Food - Packaging

Moderne, eigenwijze en natuurlijke uitstraling

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.