Neem direct contact op
Dutch Coastal Gin brand, packaging & marketing

Hermit Gin

Dutch Coastal Gin branding

Het idee is ontstaan in de avonduren. Vol enthousiasme en passie is dit idee binnen een half jaar realiteit geworden. De ultieme Branding Case. Een eigen product bedenken, maken, branden en vermarkten. Waar liggen de uitdagingen, waar de mogelijkheden en hoe kunnen we dit gebruiken voor onze andere opdrachten en klanten?

De Gin

Zeer zacht en fris, met een vleugje zilt.

Een in kleine oplage gedistilleerde gin, met 100% natuurlijke botanicals. Volledig handgemaakt in Nederland. Een verscheidenheid aan citrus-schillen (jacmel- en sinaasappelschil) geven de gin haar heerlijke frisheid. De Jeneverbessen en korianderzaden geven de onderscheidende gin smaak. In totaal zijn er 8 botanicals gebruikt voor extra diepte en complexiteit in de smaak. Het geheim zit in de toevoeging van gefilterd Oosterschelder water, voor een verrassend zilte afdronk. Het resultaat is de enige echte Dutch Coastal Gin.

 

Het verhaal

Hermit, een zeer bijzondere kreeft. Geboren zonder schelp, dwaalt hij langs de stranden op zoek naar een huis. Kruipend over de bodem van de Noordzee belandde hij aan de Nederlandse kust. Uiteindelijk vond hij onderdak in een lege fles. Deze fles werd hiermee overal het symbool voor Hermit zijn thuis. Neem een kijkje in de fles, om op de kaart te zien welke reis hij aflegde. Een uniek verhaal om te delen.

 

De Cocktail

Een premium gin verdiend een eigen, unieke ‘serve’. Wij vielen als een blok voor de combinatie van frisse grapefruit en ziltige zeekraal. Geserveerd in een groot, bol glas, vergezeld door een flinke lading ijs en een met zorg uitgekozen tonic water.

Deze heerlijke Hermit G&T zelf maken? Dit heb je nodig:

 • 4cl Hermit – Dutch Coastal Gin (1/4)
 • Fever-Tree Mediterranean tonic water (3/4)
 • grapefruit schil (dun)
 • zeekraal (2 of 3 takjes)

 

De Oesters

De verrassend zilte afdronk, verkregen door de toevoeging van gefilterd Oosterschelder water, maakt deze gin de ideale toevoeging bij vis en zeevruchten. Speciale gelegenheid en/of oesterliefhebber? Probeer dan eens een oester met een scheutje Hermit gin en een klein takje zeekraal.

Of maak een indrukwekkend oesterplateau voor al je vrienden! Benodigdheden:

 • Hermit – Dutch Coastal Gin (met schenktuit)
 • een mandje kraakverse oesters (24 st.)
 • schil van één grapefruit (in dunne stroken)
 • zeekraal (+-50g)
 • zak ijsblokjes
 • presentatieplateau

Services

Brand Design - Campaign - Line Extension - Naming - Packaging Design - Photography - Photography - Positioning - Strategy - Structural Packaging Design

Tags

Bottle - Cocktail - Drink - Food - Gin - Hermit Concepts B.V. - Liquor - Premium - Tonic

From idea to your favourite bar in less than six months

A true Snow Donuts brand

Contact us NOW for more info!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.