Leaf is biologisch, natuurlijk en duurzaam

Leaf Animal Care

Biologische voedingssupplementenlijn voor honden

Leaf animal care is een biologische voedingssupplementenlijn voor honden. Leaf zet zich in om op een natuurlijke manier dieren te helpen door een extra steuntje in de rug te geven met behulp van pure biologische ingrediënten. Alle ingrediënten zijn met zorg en wetenschap geselecteerd en worden omwille hun krachtige werking ingezet. Samen met SNOW DONUTS is gestreefd naar een duurzame uitstraling die de duurzame productie en verpakking met minimale belasting voor de mens, dier en milieu weergeeft.

Steeds meer mensen worden zich bewust van het natuurlijke aspect en de zorg die we met z’n allen moeten dragen voor een schone en duurzame wereld in zowel producten als verpakkingen. Leaf animal care voert deze bewuste levensstijl door naar onze honden. Weg met al die giftige en huidonvriendelijke producten! Leaf gebruikt moeder natuur om onze viervoeters te ondersteunen met minimale belasting voor onze moeder Aarde. 

SNOW DONUTS heeft het brand en packaging design ontwikkeld van dit puur en eerlijke merk. Een transparant en helder design, light-hearted door de herkenbaar en eigenzinnige illustratiestijl. De lichte en frisse uitstraling van de gehele verpakkingslijn zorgt voor de belangrijke medicinale touch.

https://leaf-animalcare.com

Leaf animal care beestje
Leaf animal care wormpje
Leaf animal care beestje
Leaf animal care paw
Leaf animal care bot

Services

Art direction - Art Direction - Brand Communication - Brand Design - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Strategy

Team members

Martijn Pabon - Helmich van Herpt - Jennifer Wiseman - Antonio Zugasti

Tags

Animal Care - Animals - duurzaam - duurzaam - Leaf - Natural - Organic - Organic - Packaging

Leaf ondersteunt onze viervoeters met minimale belasting voor onze moeder Aarde.

This is what we call native design

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.