Traditional meets minimalist

Neolea Brand & Packaging Design

Sparkling Wine

De nieuwe cuvée speciale & rosé wijnen zijn als een kroon op het productgamma. De volgens traditionele methode gemaakte mousserende wijnen combineren champagne stijl luxe met het minimalistische en pure van Neolea.
Het design reflecteert deze samensmelting. Een buiketiket van klassiek gehamerd papier, een verfijnde hals met coiffe en diepgesneden collarette hinten naar de mooie droge afdronk van de eeuwenoude Xinomavro, Assyrtiko en Limniona druiven. Afgemaakt met goudfolie en verfijnde preage, is dit onmiskenbaar een luxe wijn. Tegelijkertijd breekt de vormgeving met een overdaad aan tierelantijntjes of namaak antieke scriptletters. Neolea staat voor met verve genieten, met lef het leven leven.
Dat zie je terug in het scherpgesneden, stoutmoedige en krachtige grafische ontwerp.
.

Services

Art Direction - Brand Design - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Structural Packaging Design

Team members

Helmich van Herpt - Antonio Zugasti

Tags

Assyrtiko - Champagne - Cuvée - Greece - Greek grapes - Label Design - Limniona - Minimalism - Olive Oil - Organic grapes - Packaging - Rosé - Sea Salt - Tradition - Traditional Method - Xinomavro

Neolea Olijfolie

Minimalistisch merk- en verpakkingsdesign is tegenwoordig behoorlijk populair. Het wordt echter zelden goed gedaan. We zien veel merkdesign dat weliswaar minimalistisch is, maar ook volledig inwisselbaar. Een merk moet zich onderscheiden, zijn unieke eigenschappen laten zien en consistent herkenbaar zijn om te functioneren en commercieel relevant te zijn.

Daarom hebben we de nieuwe Neolea Line-up ontworpen met de sensuele druppelvorm prominent in beeld. Het toont de liefde van het merk voor uitmuntende smaak en aandacht voor detail. Alle maten in de line-up laten duidelijk hetzelfde merk-DNA zien, waardoor je hetzelfde voelt. De kleine 100ml is de schattigste van het stel, dat geven we toe..

Pure, verse olie is waar Neolea zich op richt, daarom zijn de flessen wit gecoat; het beschermt de kostbare inhoud tegen schadelijk UV-licht.

De olie wordt gewonnen uit Koroneiki-olijven, die met de hand worden geplukt door onze boeren in het zuiden van Griekenland. Innovatieve extractietechnologie zorgt voor een zuurstofvrij proces dat alle smaken en voedingsstoffen optimaal extraheert in minder dan 15 minuten, waardoor onze olijfolie het hele jaar door vers smaakt.

Proefnotities: Rijk aromatisch profiel met tonen van olijfbladeren, groene kruiden, vers gemaaid gras en artisjok. Het geeft je een geweldige balans tussen fruitigheid, bitterheid en scherpte, die lijken op de 3 belangrijkste factoren voor een hoogwaardige olijfolie.

Verkrijgbaar in 100ml, 250ml, 500ml en 750ml.

Met de hand geplukt door onze boeren in Griekenland
Let's press pause

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.