Traditional meets minimalist

Neolea

Sparkling Wine Brand & Packaging Design

De nieuwe cuvée speciale & rosé wijnen zijn als een kroon op het productgamma. De volgens traditionele methode gemaakte mousserende wijnen combineren champagne stijl luxe met het minimalistische en pure van Neolea.
Het design reflecteert deze samensmelting. Een buiketiket van klassiek gehamerd papier, een verfijnde hals met coiffe en diepgesneden collarette hinten naar de mooie droge afdronk van de eeuwenoude Xinomavro, Assyrtiko en Limniona druiven. Afgemaakt met goudfolie en verfijnde preage, is dit onmiskenbaar een luxe wijn. Tegelijkertijd breekt de vormgeving met een overdaad aan tierelantijntjes of namaak antieke scriptletters. Neolea staat voor met verve genieten, met lef het leven leven.
Dat zie je terug in het scherpgesneden, stoutmoedige en krachtige grafische ontwerp.
.

Services

Art Direction - Brand Design - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Structural Packaging Design

Team members

Helmich van Herpt - Antonio Zugasti - Wanda van der Voort

Tags

Assyrtiko - Champagne - Cuvée - Greece - Greek grapes - Label Design - Limniona - Minimalism - Organic grapes - Packaging - Rosé - Tradition - Traditional Method - Xinomavro

More to come

Bij Neolea hadden ze al verdomd lekkere Griekse olijfolie en zeezout in mooie smaken als vanille en smoked. Traditionele producten, verpakt in strak, modern design. Mediterraans feelgood food dat zomers genieten op een armlengte afstand brangt. Neolea zorgt ervoor dat je het leven dat beetje meer gaat vieren.

Bij SNOW DONUTS tovert Neolea ook een bijzonder glimlach op het gezicht, dus..: more to come!

This is what we call native design

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.