Neem direct contact op
Blueprint for an organic soda brand

Pure Pop

Organic soda

Het is een ambacht om hoogwaardige frisdranken te kunnen maken, helemaal als je het hebt over eerlijke, pure en 100% biologische frisdranken.

Toen BioSpirits ons vroeg om een nieuwe merk te ontwikkelen voor de introductie van hun nieuwe lijn biologische frisdranken, hebben we voorgesteld om de merkidentiteit net zo puur en simpel te houden als het product – maar wel met net dat extra beetje pop.

Toen we op oude bouwtekeningen van een van de eerste frisdrankmachines stuitten, wisten we dat we een interessante richting te pakken hadden. Deze ouderwetse beesten waren precies wat we nodig hadden om over te brengen waar het Pure Pop merk voor staat: natuurlijke, biologische, no-nonsense, old-school frisdrank.

Geen gekke smaken als cranberry-cactus, enkel de klassiekers horen bij het merk.

Natuurlijk is Pure Pop niet blijven hangen in het verleden; met volledig gecertificeerde biologische ingrediënten, een frisse grafische identiteit en opvallend verpakkingsontwerp kan het de hedendaagse klant als geen ander bedienen.

Krijg je al dorst van het staren naar de foto’s? Dan nodigen we je graag uit in onze studio om samen met ons je favoriete smaak te openen.

Services

Brand Design - Naming - Packaging Design - Positioning - Strategy

Tags

Bio Spirits - Bitter Lemon - Bottle - Cola - Drinks - Food - Ginger Ale - Label - Organic - Pure Pop - Soda - Tonic

Tell us what your flavor is!

Contact us NOW for more info!