Get in touch
plastic free Brand & Packaging

SHUSH

CERAMIC FILTER EARPLUGS

De eerste plastic-vrije verpakking voor oordopjes!

Bij een onderscheidend product hoort natuurlijk onderscheidende branding en packaging.

Shush, oordoppen met een keramisch filter dat schadelijke geluiden optimaal wegfiltert, zonder in te leveren op puur en onvervormd geluid.

De rust die deze oordoppen brengen, zie je terug in de naam die we ontwikkelden, maar ook in de rustige, kabbelende (geluids-)golven op de minimalistische verpakking. Get what you see.

Diezelfde rust zit in de vormgeving van het sustainable inlay, geïnspireerd op design in keramiek.

Services

Art direction - Brand Communication - Brand Design - Brand Style Guide - Grafisch ontwerp - Naming - Packaging Design - Strategy - Structural Packaging Design

Team members

Martijn Pabon - Helmich van Herpt - Antonio Zugasti - Jennifer Wiseman - Emiel Fabel

Tags

Branding - duurzaam - Earplugs - Logo - Packaging - Plastic free

Ook benieuwd wat onze branding & sustainable packaging voor jou merk kan doen?

Weet je wat zo leuk is aan een brand als Shush?

Door goed te kijken naar wat er uniek is aan een product, waar het native raakt aan wat de doelgroep nodig heeft, en daar lekker eerlijk over bent, dan ontstaat er vanzelf een onderscheidend merk.

Het bijzondere keramische materiaal dat in de oordopjes gebruikt wordt, zie je helemaal niet. Terwijl dit wel voor de superieure kwaliteit, en daarmee voor extra rust zorgt. Die rust zit nu dan ook niet alleen in de naam, de minimalistische verpakking, maar dit brand DNA gaat ook verder in de inlay. Op deze manier is het echt onderscheidend SHUSH om hier ook een eigen, duurzame keuze in te maken. Nu ervaart iedereen die ze koopt zowel de kwaliteit als de beloofde product bij het zien en uitpakken.

Het doosje is gemaakt van FSC gecertificeerde grondstoffen en de tray van afval van suikerriet. De hele verpakking kán bij het oud papier, maar eerlijk gezegd, ik zou’m toch lekker bewaren…

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.