Neem direct contact op
Explore with the new Simon Levelt packaging

Simon Levelt

Instore packaging

In lijn met de nieuwe propositie, komt in de winkels van Simon Levelt de focus op het ontdekken van smaak te liggen. SNOW DONUTS ontwikkelde passende branded packaging bij, om zo de nieuwe brand promise ook instore waar te maken.

Als brand & packaging agency hebben we gezocht naar één overkoepelend beeld waarin dit ontdekken gelaagd terug te vinden is. De gelaagde groene band die de verschillende maten en vormen verpakkingen verbindt, is een optelsom van alles dat met smaak en het ontdekken ervan te maken heeft. De wolk die te zien is in heet water als je thee laat trekken, de verschillende lagen waarin koffie haar smaak afgeeft, de gelaagde landschappen van de plantages, hoe je misschien je melk of honing door je drankje naar keuze roert; het ligt allemaal besloten in de “green cloud” op de verpakkingen. Voor jou om te ontdekken.

Dit zijn verpakkingen die niet alleen de individuele producten, maar de hele winkel er goed uit laten zien.

Vers of voorverpakt, het kwalitatieve gevoel is van een zelfde hoog niveau. De grafiek wordt gecombineerd met organische, maar onderscheidende materialen die goed bij de veelal biologische producten passen.

Services

Brand Design - Line Extension - Packaging Design

Tags

Bag - Coffee - Drinks - Food - Instore - Simon Levelt - Tea

Sustainable and fresh branded packaging

Explore your taste with Simon Levelt

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.