Wicky in een nieuw jackie

WICKY

Retail packaging

Snow Donuts heeft voor kids most favourite Wicky de identiteit in een nieuw jasje gestoken. De herkenbaarheid blijft maar de uitstraling is compleet vernieuwd. Met de intentie herkenbaar te zijn voor de bestaande fans, en opvallend voor iedereen die Wicky voorbij liep.

Wicky gaat al generaties mee, en kan best voor kids en eigenwijze kinderen van alle leeftijden zijn. Tussen alle retro- en gezondheidstrends past óók de nostalgie van Wicky. Daarvoor hoefde er niet veel te veranderen in de opbouw en hiërarchie, maar hadden we wel een oprechte, minder zuurstok uitstraling nodig. Dus weg met de hyperrealistische, knalroze frambozen. De grove illustraties laten beter zien wat de fun en energie van Wicky is. Ook passen ze beter bij de nieuwe receptuur met wel échte, maar toch minder suiker dan hiervoor. Die dynamiek hebben we verder doorgetrokken met meer variatie per smaak binnen de lijn. Voor de eigenwijze Wicky fun die bij het drinken van elk pakje weer genieten is.

Wist je overigens dat Wicky Original alleen maar gebruik maakt van natuurlijke aroma’s en geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen bevat?

Met een nieuwe kleurrijke en hippe verpakking, is Wicky Original #EigenwijsLekker als nooit tevoren!

Services

Art Direction - Brand Communication - Brand Design - Corporate Design - Grafisch ontwerp - Packaging Design - Photography - Positioning - Strategy

Team members

Antonio Zugasti - Jennifer Wiseman - Helmich van Herpt - Martijn Pabon - Qwen Sterenberg - Marlene Snijder

Tags

Art direction - Branding - Communication Agency - Corporate Design - Digital - Food Industry - Identity - Marketing Agency - Multimedia Communication

Mínder suiker, méér fun!

Contact us NOW for more info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.